fbpx

Det är snart sex veckor sedan Liv och Mitt yogaliv presenterades för omvärlden. Sedan dess har hennes karaktär växt fram mer och mer och nu börjar hon känna sig lite tryggare med sin plats i sociala medier. Syftet med Mitt yogaliv är att inspirera föräldrar att hitta balans i livskaoset genom yoga, humor och eftertanke. Vi vill visa hur yogan kan stärka oss vuxna så att vi kan möta våra barn och omvärlden med ödmjukhet och ett mera öppet sinne.

Det är jag som skriver om Liv och jag skulle gärna vilja veta vad du har för funderingar kring yoga. Har du någon föreställning om yoga som kan vara kul att lyfta fram? Har du egna erfarenheter av yoga som du vill tipsa om? Undrar du vad Mitt yogaliv är så kika in på Facebook eller leta upp ’mittyogaliv’ på Instagram. Du kan även läsa mer här.

Logo Mitt yogaliv

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *