fbpx

Sedan lillasyster kom till världen för ett år sedan så har min träning varit väldigt oplanerad och ostrukturerad, och makens också för den delen. Träningen har blivit av när andan fallit på, och som tur är har det ändå blivit en hel del rörelse i vardagen.  Nu känner vi att det är dags att bli lite mer strukturerade. Därför satte jag och maken oss ner och pratade om vad vi vill träna och hur ofta och sen kollade vi på veckans övriga schema. Eftersom vi inte har superhöga träningsambitioner så fick alla de pass vi önskade utrymme och vi har en plan som känns realistisk. Det återstår dock att se hur träningsplanen fungerar i praktiken.

Så här ser min planerade träningsvecka ut:

Månd  –  Poweryoga 3 (ledare)
Tisd  –  Löpning och styrka (lunchträning?)    
Onds  –  Yoga hemma med Yogobe
Torsd  –  Yinyoga (ledare) + Löpning och styrka
Fred  –  Yoga hemma med Yogobe
Lörd  –  Långpass löpning
Sönd  –  Yoga hemma med Yogobe (längre pass)

Oj, tänker du kanske nu, det är ju jättemycket! Och ja, det ser mycket ut men räknat i tid så blir det inte så mycket eftersom de flesta passen kommer inte relativt korta. Löpning+styrka-passen kommer vara max 30 min och yogapassen hemma 20-30 min förutom på söndagar då jag vill göra ett lite längre yogapass. De passen jag själv leder räknar jag inte som egen träning för då är jag där för deltagarna och gör bara delar av passet själv. Totalt sett så blir det max 4 timmars träning på en vecka och det är ju inte överdrivet mycket, och  det är precis vad jag behöver för att öka mitt välbefinnande. Genom att inkludera träningen i vår veckoplan så visar vi att vi är seriösa med träningen och att den är viktig. Jag är övertygad om att det kommer öka sannolikheten för att träningspassen blir av.

Hur ser din träningsplan ut?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *