fbpx

Hur gick det undrar ni kanske? Kom det någon tomte på Julafton? Jo då, det löste sig. Storasyster var blyg och ville inte gå för nära medan lillasyster som just vaknat blev alldeles tyst då tomten klev in genom dörren. Det blev fler julkappar än det var tänkt, som vanligt. Till nästa år får vi verkligen ta ett grepp om det där.

Julbordet var precis så som vi vill ha det och köttbullarna var precis så goda som de brukar. Ja, allt var faktisk jättegott. Det blev grönkålssalladen med julsmak fast med hasselnötter istället för valnötter. Gott!

Julgodis hade vi så det räckte och blev över. Mitt enda bidrag var dock fikonbollarna som jag tjatat om hela december. Storasyster fastnade för knäcken och det pratas om flera gånger om dagen…

Under mellandagarna tar vi det bara lugnt och fixar med lite småsaker här hemma; rensar garderoben, rensar avloppet, bygger en bokhylla, lånar nya böcker på biblioteket, ja sådana saker.
Vad har ni för er såhär i mellandagarna?

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

 1. Så han kom iallafall! Den röde!
  Den där grönkålssallad ser mumsig och fräsch ut! Jummi! Den kanske jag skulle ta och prova nästa år.

  God fortsättning.
  Kram

 2. Inte mycket alls, är svaret på vad vi gör i mellandagarna! 🙂

  Och vad härligt att tomten kom! Det gjorde han här med, med julklappar i massor! Men jag har ju inga problem med det….. 😉

  Vad skönt att höra att ni har en härlig jul!
  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *