fbpx

Jag vill önska alla er som kikar in här ibland en speciellt God Jul! Hoppas julafton kommer bli/är/har varit en riktigt härlig dag i den anda du önskar. Hemma hos oss blir det en relativt lugn dag. Jag har just satt en gryta med risgröt på spisen som vi ska ha till frukost. Sen blir det förhoppningsvis någon form av utomhusaktivitet innan vi tar en lätt lunch. Jag vet inte ännu om det kommer någon tomte till oss, men om det gör det så kommer han nog innan Kalle Anka eller kanske efter? Vi får se… Någon gång där efter så blir det julmat. Vi har valt ut de saker vi gillar bäst och så går vi all in på dem. Smart tycker jag! Personligen ser jag mest fram emot Evas köttbullar med rödbetssallad, och vörtbröd från lokala bageriet med, julost. Mums! Vilka är dina favoriter på julbordet?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *