fbpx

Ikväll hade jag planer på att komma ifatt med saker som inte hunnits med tidigare i veckan och så skulle jag träna. Maken var på möte på förskolan och jag var hemma själv med barnen. Normalt sett sover de hur bra som helst båda två men inte ikväll. Storasyster började hosta bara en kort stund efter att hon somnat och jag gick in flera gånger för att titta till henne. Till slut blev hostan så intensiv att jag väckte henne och gav henne lite vatten. Det hjälpte inte mycket. Hon fortsatte hosta tills hon kräktes. Ny pyjamas, nya sängkläder och en banan senare så lade hon sig igen och försökte sova, fortfarande med hosta men inte lika ilsken längre. Jag låg bredvid och kände hur stressad jag blev av inte kunna göra de saker jag planerat. Det är i sådana stunder som jag är så tacksam för yogan. Andningen, avslappningen och så insikterna. Djupa andetag. Ett lugn lade sig över både mig och dottern och hon somnade gott efter en liten stund. Nu ska jag köra 9 min styrka innan duschen.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Åh vad jag känner igen mig!
    Elaka baciller har flugit på mig. Barnen vill att vi ska pynta, baka pepparkakor mm, men det finns inte ork till. Jag försöker tänka att det blir jul ändå. Det blir inte tipptopp i år hel, men det blir jul ändå.

    Fortsätt andas (det ska jag göra) och hoppas att storasyster blir frisk snart. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *