fbpx

Temat för denna månaden har varit att sortera och röja och visst har det gått framåt. Pysselrummet har jag visserligen bara precis börjat med men en kan ju inte hinna allt. 🙂 Över huvud taget så har jag pysslat en del här hemma. Det är verkligen rogivande att ta tag i något handgripligt efter en hel dag framför dator på jobbet. När jag målar om en byrå då ser jag ju direkt resultat av min ansträngning och det är ju trevligt som omväxling. 🙂 Byrån jag målade om har fått sällskap av en lika dan fast lägre, men jag har redan målat om en del av knopparna, i guld. En måste ju bara älska Blocket.

Hemmafixet kommer fortsätta även i december. Jag har två pallar på tur att målas men först i tur står julpyntet, eller i alla fall julstjärnorna. En liten julgran har storasyster fått på sitt rum men den har redan börjat barra så det är högst oklart om den står sig hela vägen fram till julafton.

November har även handlat om att gå och lägga sig i tid. Tack vare Tinas föreläsningsdag har det absolut blivit bättre men det finns dagar (som denna) då jag inte riktigt hinner med och då får sömnen styrka på foten lite. Bastun blev färdig och den ger underbara möjligheter till just återhämtning.

Jag har fått rutin på träningen och nu är den åter en naturlig del av min vardag. Jag har joggat, promenerat, yogat och styrketränat och min kropp känner sig väldigt nöjd. Inga krav på prestation eller specifika mål mer än att må bra. Så skönt!

Som vanligt har det även lagats en himla massa mat och som vanligt är det mycket soppa under hösten. Pumpasoppa, morotssoppa och fisksoppa är några favoriter.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *