fbpx

Blossa är verkligen bra på att skapa efterfrågan på sin årliga glögg. Årets glögg är en flört med alla traditionella te-drickare med smaken earl grey. Jag hade läst att den är godast rumstempererad. Mycket praktiskt tänkte jag, för då är det ju bara att ta sig en slurp när andan faller på. Ikväll provsmakade vi 2015-års glögg och den fick bra betyg både av mig och maken. Jag kan dock inte påstå att jag känner mycket earl grey-smak…men den var lagom söt och inte så ”spritig”. Nästa gång ska jag prova att värma den för att se om den smakar annorlunda då. Har du smakat den? Vad tyckte du i så fall?

Flaskans design har de lyckats bra med detta året, den är verkligen dekorativ med sitt trendiga blå-vita mönster. Tidigare flaskor har också varit snygga men denna gillade jag extra mycket, och jag är ju svag för snygga förpackningar. Det är likson halva grejen och ger mig en speciell känsla för produkten. Ja jag vet, jag är lättköpt när det gäller snygg paketering.

Förra året var jag gravid med lillasyster och då gjorde jag egen alkoholfri glögg. Det var både enkelt och gott. Det går ju att göra på vanligt alkoholhaltigt vin också om en föredrar det, men vill bestämma själv hur söt glöggen ska vara.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *