fbpx

Vissa dagar är det läge att få maten på bordet snabbast möjligt och då är det bra att ha ett par ess i rockärmen. Ett av dessa drog vi i helgen till förmån för mer tid ute i snön. Det blev snabb-pizza med vitkålssallad. Just tack vare vitkålssalladen så blir det ändå en hyfsat näringsrik måltid. Jag har dock slutat stöta salladen utan knådar den bara lite lätt med händerna. Gör en stor sats när du ändå är i farten för den blir godast när det stått och gottat till sig ett par dagar. Pizzan gör du av färdiga pizza-tortilla-bottnar som du breder tomatpuré och/eller ketchup på och toppar med något du gillar.  Jag hittade en burk med riven parmesan i kylen och det fick duga denna gången.

Vilket är ditt bästa mat-ess när det är ont om tid?

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *