fbpx

Sakta men säkert lägger jag till några fler kilometer i löparskorna tillsammans med de tjejer som har kommit till Bulltofta för att löpträna med B.A.B.Y. runners team Malmö. Vi började med att mjuka upp kroppen med några enkla övningar inspirerade från yogan. Eftersom det börjar bli lite kyligare på kvällarna så gäller det dock att få upp pulsen lite mer så kroppen blir ordentligt varm innan vi går på den mer intensiva delen av passet så det blev en del knäböj och utfallssteg också. Efter det var det dags för den obligatoriska löpskolningen följt av ett par stegringar för att få lite fart i benen.

Dagens intervaller:
8 x 45s (45s vila)
6 x 30s (30s vila)

Reflektionerna efter intervallerna var som vanligt att en orkar så mycket mer i grupp. Framförallt så hade de flesta som var med inte sprungit intervaller på egen hand, men i grupp så går det hur bra som helst. Vi pratade även om att det känns bra att vi är en grupp nu när det börjar bli mörkt ute.

Vi avslutade med ett par styrkeövningar innan vi varvade ner och stretchade. Glada, nöjda och svettiga skildes vi åt och ses förhoppningsvis igen nästa vecka.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *