fbpx

På lördag hålls det en mysig liten yogafestial i Maglehem på vackra Österlen. Och jag ska leda en Global yoga-klass! Det blir min första yogaklass utanför gymmet. Det kanske inte verkar så märkvärdigt men för mig är det en rätt stor grej. Här är det ju yoga ”all the way” och jag har inget gym att gömma mig bakom. Det är verkligen utanför comfort zone så jag hoppas att det blir magiskt. Det är lite extra pirrigt, men framförallt ska det bli väldigt kul! Jag har dessutom bjudit med min kompis Emma som ofta pratar om att hon vill yoga men som inte riktigt kommer igång. 🙂

NoW yoga-festivalen arrangeras av Emelie som verkar vara en väldigt driftig tjej som brinner för yoga. Festivalen hålls utomhus i naturen och är en välgörenhetsfestival för att stötta Greenpeace i dess arbete på Arktis. Tanken med festivalen är att öka medvetenheten både om sig själv och vår natur. Såklart att jag vill vara en del av detta! Här kan du köpa din biljett. För ynka 200kr får du yoga hela eftermiddagen, och dessutom dansa på kvällen på utomhusklubb. Det är verkligen prisvärt! Du kan ta med hela familjen.

Min dynamiska Global yoga power-klass kommer fokusera på att det är vi som har makten att förändra världen. Att vi alla  måste bidra till en mer hållbar värld. Mycket av inspirationen fick jag av Johan Rockströms sommarprat. Lyssna på det om du inte redan gjort det!

Här kan en också läsa en intervju med Emelie i tidningen Yoga world (skriven av Vevve).

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Åh, vad roligt, vilken grej! Bra budskap också. Tänk om Sverige hade varit lite mindre, vad mycket roligt man hade kunnat göra, som detta. Heja dig, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *