fbpx

Juni är slut och juli har börjat. Bloggutmaningen #uppochhoppaijuni lägger jag på hyllan och återgår till att skriva om sådant jag sysslar med på dagarna. Note to self: det där med bloggutmaningar är verkligen inte min grej. Jag har längtat efter att skriva om nya experiment i köket, våra semesterförberedelser, min premiär som instruktör på det lokala gymet och de härliga semesterdagarna vi haft här i Danmark. Ni som följer mig på Instagram har dock fått hänga med lite i alla fall (jag heter nellierolf).

Vi är alltså på Nordsjälland på familjesemeter för att fira min bonusmamma som fyller 60. Vi hyr ett hus i Dronningmølle som ligger mellan Hornbæk och Gilleleje på Danmarks riviera. Vi njuter av att sommaren och solen äntligen har kommit. Idag har vi haft en heldag på stranden och vattnet var hela 18 grader. Så underbart! Men inte nog med det, när vi kom hem så badades det ännu mer i den uppblåsbara minipoolen. Vi hoppas på en repris med sol och bad på en ny starn imorgon.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *