fbpx

Strax efter kl 19 knackade det på ytterdörren. Det var min granne som skulle ut på en premiärjogg och hon undrade om jag hade några tips. Och det hade jag såklart. 🙂 Rätt som det var så sa jag att jag hänger med, jag hade ändå tänkt träna något ikväll. Så vi gav oss ut på en gå 1min jogga + 1 min gå-runda i skogen. Det var helt perfekt upplägg för då kunde vi prata löpteknik blandat med vardagssnack i gångpauserna och viktigast av allt, vi tog inte ut oss för mycket (så vi är sugna på att göra det igen).

Jag hade dock mer energi i kroppen så jag rev av ett gäng backintervaller innan jag gick hem och sa till maken att nu var det hans tur. Det var menat som ett skämt men han blev pepp på en runda och det hade tydligen även grannens man blivit för jag såg honom springa iväg strax efter jag kommit hem. Tänk vilken positiv trend en person kan skapa! Och det behöver ju inte alls vara den om är mest van att träna. Tvärtom! Vem kan du ”bjuda ut” på ett träningspass?

Nu när maken kommit hem så ska det bli skönt med en varm dusch. Sen blir det pyjamas och förmodligen en kopp te och en ”nattamacka”. Go kväll!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *