fbpx

Jag har äntligen hittat en ny butik som har ett bra sortiment av Maria Åkerbergs produkter. Den butik jag var trogen kund hos tidigare har tyvärr lagt ner, vilket jag upptäckte när jag skulle lägga en ny beställning. En hade kanske velat få information om det från butiken men det hade jag alltså inte fått. Anyway, fördelen med pigga butiken är att de säljer mycket fler saker än hudvård och de har fler märken som jag tycker är bra och prisvärda.

Urtekram
De har både ekologiska livsmedel och ekologisk hudvård till bra priser.
Jag gillar speciellt Nordisk Björk-sortimentet men är inte så förtjust i jordnötssmöret.

Biofood
Nötterna har jättebra kvalitet och bra pris men all produkter jag testat har varit bra.

Maria Åkerberg
Hudvård som ger en härlig SPA-känsla. Jag säger bara ansiktsolja, underbar vardagslyx!

Yogite
Classic är min favorit, men så älskar jag också kanel.

Detta är några av mina favoriter. Vilka är dina?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Håller med dig om Biofoods nötter – har nog hela sortimentet och maken älskar dem också. Urtekram – gillar deras kokosfett men som du inte jordnötssmöret av någon anledning. Tur du hittade en ny butik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *