fbpx

En arbetsvecka är slut, en vecka som har innehållit en hel del bra grejer. Jag tänker nästan alltid att jag ska hinna med så mycket, men det är sällan jag lyckas genomföra alla grejer jag planerat. Så denna veckan har jag reflekterat över varför det är så, och haft koll på vad jag gör istället. Jo, jag tar hand om mina barn. Jag sitter med den lilla tjejen i famnen och ser henne skratta och hör henne jollra. Jag spelar ”Bosse-boll” (egen påhittad boll-lek) med den stora så hon kiknar av skratt. Då är det faktiskt inte så konstigt att jag inte har tid att göra ”alla det där andra”. Är det då lönt att göra alla dessa planer? Ja, det är det faktiskt, för utan dem hade jag förmodligen inte gjort något alls mer än det ”nödvändiga” som att hålla undan disken och tvätten och det hade ju inte varit så kul. För mig är det otroligt energigivande att känna att jag kommer vidare, att jag hittar nya saker som verkar spännande. Vissa saker blir det inte något av, och det gör inget, de leder mig ändå framåt och vidare i både tanke och aktiviteter. Det kännas alltså inte som ett misslyckande om jag inte kan bocka av alla saker på veckans planerade lista och det är en rätt bra insikt.

Hur har din vecka varit?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Älskar ditt sätt att tänka! Det anammar jag! För jag gör oxå tusen planer och blir så besviken på mig själv när jag inte gör allt. För vad gör jag istället? Hänger med Alma. Och det är faktiskt inte alls så dumt prioriterat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *