fbpx

Dagens höjdpunkt var att vara med och assistera på en yoga-workshop på Gerdahallen där vi gick igenom yogans grunder mer noggrant och hjälpte deltagarna att hitta rätt i de olika positionerna. Vi var fyra instruktörer som hjälptes åt att instruera och assistera och jag märkte hur otroligt lärorikt det är både att höra andra instruera och att titta mer noggrant på vad det är deltagarna behöver hjälp med. Jag blev dessutom jättesugen på att börja leda klasser igen, men det får vänta ett tag till, mest för att det är så svårt att timea in mattider med lill-tjejen. Idag var hon inte alls speciellt sugen på att äta innan jag skulle iväg och det slutade med att jag fick lämna huset och maken med en skrikande bebis i famnen. Inte alls optimalt men det hade gått hur bra som helst när jag var borta.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Vad härligt att du känner ett sug efter yogan igen! Och vad bra att lilla Sofie är så duktig och kan ta flaskan, det underlättar ju något enormt.
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *