fbpx

Det satt långt inne men nu är den här, min alldeles egen Daily grateness journal. Den ska följa med mig under hela 2015 och jag hoppas att den ska hjälpa mig att vara tydlig med vad jag vill, vad som verkligen är viktigt för mig och att hålla mig på rätt kurs. När jag ändå skulle beställa denna bok så passade jag på att beställa lite fler saker som jag trånat efter länge, jag fick bli min nyårspresent till mig själv. Jag köpte ett bolster, två yogaklossar och en akupressurboll, allt från yogagrossisten. Så nu är jag ordentligt kittad för alla typer av yoga. Jag kommer börja med yinyoga på Yogobe tills jag känner att kroppen är redo för mer dynamisk yoga. 2015 kommer bli yogans år.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Ha, jag beställde en likadan häromdagen – jag var så nöjd med träningsvarianten men inte för att logga träningen utan för de andra frågorna, så det fick bli en vanlig Daily Greatness. Mina yogablock som jag köpte före jul är jag redan våldsamt förtjust i. Hade man inte kunnat tro….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *