fbpx

Det har varit ett händelserikt 2014 och ett mycket positivt år. Det är alltid lika spännande att gå tillbaka och se hur ambitionerna såg ut i början av året och vad det egentligen blev av dem. Vissa saker brukar visa sig att de inte var så viktiga och nya saker tillkommer. Ja så är det för mig i alla fall.

Så här förställde jag mig 2014:
Fortsätta crawla
Stara upp B.A.B.Y runners team Malmö
Genomföra Kullmannen 6 km
Träffa och träna med Malin Nylén
Genomföra projekt ”Aktiva ungdomar”
Genomföra Yddingeloppet 12 km
Fortbildning i yoga (gravidyoga kanske)
Utbilda mig inom kost
Jag brukar inte vara någon hejare på att följa upp mina mål och ambitioner utan använder dem mest för att faktiskt tänka igenom vad jag vill och vad jag ska fokusera på för tillfället. Det hade dock inte skadat att påminna mig själv under årets gång så det ska jag försöka hitta någon smart lösning på 2015. 
Då kan man ju fråga sig om jag gjort det jag tänkte att jag skulle. Det har jag, fast inte alla, och samtidigt mer därtill. Yddingeloppet gick för sent på året med tanke graviditeten och  så när som projekt ”Aktiva ungdomar” är jag ännu inte riktigt mogen för, det får vänta lite till. Utbildning inom kost är påbörjad som en del av PT-utbildningen. Något av det bästa med att sätta mål/ambitioner är att de väldigt ofta får positiva spin-off-effekter som en inte hade kunnat föreställa sig. Jag hade ju t.ex. inte planerat utbilda mig till personlig tränare men eftersom jag vann den första delen i utbildningen så fick jag ju början till kostdelen på köpet. Jag vet dock fortfarande inte riktigt vilken väg jag ska välja vad gäller utbildning för kost/personlig träning, det får helt enkelt visa sig under 2015. 
En av de bästa sakerna med detta året är min fördjupade relation till yogan. Tack vare Global yoga -utbildningen till personlig tränare i yoga så hittade jag en ny nivå inom yogan som har gett både min egen yogapraktik och mina yogaklasser en ny dimension. Yoga är definitivt något som jag kommer ta med mig in i 2015 och fortsätta att utveckla.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *