fbpx

Det här med att fotografera, eller ännu värre, filma, sina träningspass, det är verkligen inte lätt. Jag håller till i en källare utan fönster så det finns inget naturligt ljus, bara några halvtrötta lampor. Inte för att det spelar någon roll under vinterhalvåret eftersom det ändå är kolsvart ute när jag tränar. Nu har jag ändå ett försök att få till bilder som visar de övningar jag gör på mitt arm- och axel-pass. Så håll till godo, trots att bildkvaliteten kanske inte är den bästa. Mina roliga ansiktsuttryck bjuder jag på! 🙂

Armar och axlar
med hantlar (relativt lätta 2-4 kg)
1 min per övning i 3 varv = 15 min
1. Planka till djup squat med axelpress

ett alternativ till om djup squat är för utmanande (sitt på knä istället)

2. Sumosquat med axellyft (åt sidan)

3. Triceps push-up (jag gör dem på knä och sträcker bak mellan varje repetition)

4. Axellyft (framåt) på ett ben

5. Bred push-up (jag gör dem på knä och sträcker bak mellan varje repetition)

Detta är ett kort pass som är enkelt att modifiera i takt med att du blir starkare/mer van att göra övningarna. Det passar dessutom utmärkt även för gravida. Lycka till!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Superbra med bilder, det var ett par övningar som jag inte riktigt förstod innan.
    Och så älskar jag nummer 4, där man ser magen i skuggan på väggen….så fint! 🙂
    Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *