fbpx

Häromdagen när jag öppnade kylen för att leta efter något vi kunde äta till mellis så såg jag en öppnad burk med kokosmjölk. Min första tanke var chokladsmoothie. Så det blev det. Jag tror många gånger att det är något recept jag sett på någon blogg eller i någon tidning som ligger till grund för ett sådant infall. Jag slängde i lite av varje i mixern och hoppades på det bästa (som vanligt). Det blev kanske ingen wow-smoothie men helt ok i alla fall, det var ju choklad i den. 🙂

Hela familjen fick vars ett glas krämig chokladig smoothie men det blev även en slurk över som jag smaskade i mig till mellanmål tillsammans med en clementin denna förmiddag. En perfekt kombination även för mig som inte är särskilt förtjust i choklad ihop med apelsin. Men var för sig, fast ändå tillsammnas så går det hur bra som helst.

Det här hade jag i:
En halv burk kokosmjölk
Ett par deciliter havremjölk
En mogen banan
En liten frusen avokado
Ett par matskedar rå kakao
Ett par matskedar caroboulver
En klick jordnötssmör
En klick honung

På toppen strösslade jag lite hampafrön.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *