fbpx

Vi vill testa en matkasse men kan inte välja vilken. Våra önskemål är maträtter med mycket grönsaker, mycket ekologiskt och gärna en del vegetariskt. Vad ska vi välja?

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. De flesta matkassar har en vegorätt per vecka och allmänt en hel del grönsaker.

    Jag har testat några stycken. Mat i Veckan är sjuuukt tråkiga, undvik. Mat och Ro är bra (vi har bara testat deras kasse med halvfärdig mat men den var asbra) och de fokuserar på närproducerat men inte så mycket eko. Middagsfrid och Linas Matkasse gillar jag båda två, Middagsfrid är snäppet vassare på ekoprofilen. Årstiderna har 100% eko matkassar och massvis med grönsaker.

    Hade jag varit som du så hade jag testat vegokasse från Linas eller Middagsfrid och själv lagt till kött/fisk om ni känner att det behövs. Eller Årstidernas vanliga kasse, då får du mycket eko men den är lite dyrare och lite pilligare tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *