fbpx

I morgon packar vi bilen och kör norrut, mot Trosa. Där hoppar vi ombord på Conquest, en trogen kompis sedan 1986. Min far med besättning har tagit henne dit från Örnsköldsvik (ja alltså far min har ju seglat upp henne dit från Blekinge också) och vi hoppas kunna segla ner till Västervik. Men med väder och vind vet man ju aldrig vad som händer…

Jisses vad ungen har växt på ett år! Det blir första året som vi verkligen seglar med lill-tjejen och det ska bli spännande att se vad hon tycker om det. Hoppas bara vi slipper sjösjuka för det är inget vidare kul. Förra året var vi i båten rätt mycket men då låg vi mest kvar vid bryggan så det räknas kanske inte direkt som segling.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *