fbpx

Jag gillar verkligen sociala medier, i alla fall så länge den används med omsorg och med goda intentioner. Igår träffade jag t.ex en tjej som jag har haft kontakt med endast via våra respektive bloggar under ett par års tid. Ibland mer och ibland mindre. Vi bor relativt nära varandra men har aldrig träffats. Men så igår när vi var på Nordanå grusterminal så blev jag, maken och lill-tjejen inbjudna på kaffe. Så trevligt! Jag älskar spontana träffar, det blir så enkelt och så opretantiöst då.

Idag har vi fortsatt på projekt lägga sten runt pallkragarna och tack vare vänner och bekantas samlade ”tyckande” via just sociala medier så kunde vi enkelt välja sten och äntligen få det där projektet klart som vi påbörjade redan förra sommaren. Jag älskar att avsluta saker, speciellt när det blir så himla bra! Jag gillar också att kunna få så många perspektiv från olika människor så snabbt och  så enkelt. Har jag sagt att jag gillar sociala medier? Nu hoppas jag att stenen håller sniglarna på lite bättre avstånd så att det kan börja frodas igen i de nu något fattiga pallkragarna.

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *