fbpx

Eftersom båda våra bilar är sönder så har det blivit en hel del cyklande denna första semesterveckan. Det hade det kanske blivit ändå men nu har vi liksom inte valet att ta den lata utvägen och ta bilen. Tur att det är fint väder! Idag var vi redo för utflykt redan kl 9. Det är nog någon form av rekord för oss som annars brukar vara rätt sega på att komma iväg om dagarna. Vi for till Skrylle (ett fint naturreservat bara en liten bit från där vi bor) och mötte upp lill-tjejens farmor och farfar för att spendera förmiddagen på skogslekplatsen och med att prova den nya Mullestigen. Det blev en härlig förmiddag i svalkande skugga i skogen. Lite picniclunch på det innan vi cyklade hem. Nu sover lill-tjejen gott på en filt i trädgården. Det är allt bra härligt med sommar!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *