fbpx

Denna årets längsta dag är det ju alltid en massa prat om vädret så jag vill inte vara sämre. Vi har haft väldig tur med vädret denna midsommarafton; ömsom sol och moln och inget regn. Det blev lite kyligt under sen eftermiddag så då flyttade vi in från uteplatsen och fortsatte istället bufféätandet inomhus. Det gick lika bra det också.

Buffén ja, den var kanske inte direkt midsommartraditionell fast väldigt somrig. Det bjöds på kallmarinerad kalkon och lamm, potatissallad med rödbetor och melon- och gurksallad. Alla recept finns i Hemköps kundtidning Hemlagat, eller ja, inspiration till dem i alla fall. Att följa recept är ju inte riktigt min grej. Riktigt gott var det, speciellt lammet och potatissalladen.

Hoppas ni har haft en riktigt härlig dag med god mat, midsommardans och annat kul.

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *