fbpx

Idag hade vi finbesök på löpträningen med B.A.B.Y. Runners Team Malmö. Självaste grundaren av B.A.B.Y-nätverket Malin Nylén var med oss och sprang. Tack Malin för att du kom! Hoppas du tyckte att det var lika kul som vi och att du kanske har lite träningsvärk i morgon. 🙂

Det var en hel del nya tjejer med idag och det är så himla kul att gruppen bara växer. Sakta men säkert blir vi fler och fler tjejer som träffas och tränar tillsammans, alla på sin egen nivå och efter bästa förmåga. Vill du också vara med så gå med i denna grupp för mer info om vart och när vi tränar. Så här kul har vi. Häng på vet ja!

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Åh, så kul!! Vad roligt att ni blir fler! Kanske till och med att jag vågar mig ner en dag…. 🙂
    Fast jag har också tränat idag faktiskt, Friskis & Svettis utomhus nere på stranden vid Barsebäcksstrand. Inte dumt det heller!
    Kram Jennica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *