fbpx

Det är viss skillnad att vara på karneval med barn. Väldigt stor skillnad faktiskt. Eftersom den bara är var 4:e år så hinner ju livet ändas en del mellan gångerna och därmed även på vilket sätt som jag upplever karnevalen. Jag hade ju självklart ett par år i ungdomen då karnevalsölen flödade och det var sena kvällar och nätter inne på det proppfulla området. Men i år var jag som sagt där på mitt på dagen och ölen, den smakade jag inte ens på. Jag måste ändå säga att jag tycker att det var rätt skönt att slippa trängas med en massa folk och karnevalisterna har fortfarande hyfsat städade (läs: nyktra). Jisses, vad gammal jag låter nu. 🙂

Det jag gillar bäst är nog den studentikåsa humorn. Oftast handlar det om aktuella ämnen med en tvist. Visst, ibland kan det bli lite väl… vad ska jag säga…långsökt. Men jag gillar det. Det gör jag. Och nu blir det blidregn!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *