fbpx

Denna gång är det Sara som är i farten med en detox och eftersom hon har utnämnt mig till sin hälsoguru så är det klart att jag ska vara med! Jag kommer dock inte börja förrän på måndag eftersom det kommer krävas en del förberedelser innan. Jag planerar till exempel att göra ett par nya pålägg som jag kan ha på mackan istället för ost och smör, som jag vanligtvis äter.

Vill du hänga på? Reglerna är enkla. Du funderar på vad som är bra för dig att äta och så äter du det. Oftast vet vi vad vi ska äta men det är ju inte samma sak som att vi gör det. Oftast är det för att vi äter på rutin och inte funderar så mycket på vad vi stoppar i oss. Att bli medveten om sina matvanor brukar vara ett bra första steg mot att ge kroppen den energi den mår bra av. Utöver en mer medveten kost så ska vi röra lite på oss varje dag.  Du bestämmer själv vad och hur mycket. Enkelt va?

Så här ser min träningsplan ut:
Minst 30 min motion varje dag!
Yoga 2 dagar i veckan
Kontidionsträning 2 dagar i veckan
Styrka 2 dagar i veckan

För maten följer jag Saras plan:
Inga klassiska onyttigheter så som godis, kakor och chips
Ingen alkohol
Inget kaffe
Inga mjölkprodukter
Massa ekologiska frukter och grönsaker

Jag kommer dela med mig en massa recept från mina nya böcker. Nu kör vi!

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *