fbpx

Denna veckan har gått i förkylningens tecken och trots att jag ansträngt mig minimalt så tog förkylningen nya tag i går. Jag tror att jag snöt upp en halv toalettpappersrulle bara under förmiddagen. Det blev alltså inget crawl denna veckan heller (de två föregående fredagarna har jag också missat eftersom vi var på semester) och jag fick ta tag i att fixa vikarie till yogapasset jag skulle haft i dag. Som tur är så känner jag min bättre nu så under dagen har jag planerat och förberett inför nästa vecka då jag ska köra en detox light. Hela familjen var och handlade i förmiddags och när jag tittade i kundvagnen så syntes det att något var på gång. Mer än halva korgen var fylld med frukt och grönsaker. Jag kommer berätta mer om mina planer snart och under tiden kan du fundera på om du är sugen på att hänga på? Jag kan säga så mycket att det kommer inte bli någon extrem detox (därav ”light”).

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Usch då….åkte du också på förkylning. Jag är fortfarande inte bra, håller på att hosta ihjäl mig….suck.
    Men detox lät spännande, ska bli kul att läsa om! Hade gärna hängt på, men får se hur jag känner mig. Men jag läser på och kör när jag har mer ork och energi.
    Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *