fbpx

Efter denna intensiva och oturliga vecka så är jag glad att det är helg nu. Jag är trött och behöver vila. Det blev ju kallt här i Skåne och då kan man vara säger på att det blir kaos i trafiken. I måndags satt jag  fast i bilkö på motorvägen på vägen hem från jobbet och när jag äntligen nästan var hemma fick sedan sladd på bilen och körde in i en hög kant så bilen inte gick att köra längre; med bärgare, verkstad, försäkringsbolag, ja sådant trist som följd. Jag mår dock ok! I onsdags var det bilkö igen och halt. Snacka om att jag körde försiktigt. Och i morse var det det dags igen med snö, blåst och kyla. Jag valde att köra senare till jobbet för att vänta in ljuset och undvika rusningstrafiken. Det var nog ett smart drag men jag känner att nu får det snart bli ett slut på denna pendling.

I dag var det även start för vårens crawl-kurs. Jag har bytt stad och simhall och går nu en fortsättningskurs i Helsingborg på fredag eftermiddag. Det verkar lovande måste jag säga och jag hoppas verkligen att det lossnar för mig denna terminen.

Under kvällen har jag rullat runt lite på min foam roller. Alltså det är ju inte helt lätt att motivera sig att rulla på de ställen det gör (hur ska jag uttrycka det?) skitont. Hej framsida lår! Hej utsida lår! Hej kära vader! Jag får nog vänja mig lite långsamt och ta det steg för steg för fy vad det finns skit att ta hand om i mina ben.

Efter denna pärs blev det en kopp Harmonise te med smak ros, vanilj och kamomill. Det var väl passande?! Det är för övrigt ett av mina favorit-teer från Pukka .

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

  1. Men kära vänner då! Skönt att höra att du är oskadd, men synd på bilen.
    Ja vinter på vägarna är inte kul alls. Kommer du ihåg förra året när vi varit på fruhippa och vi gled på vägarna hemåt? Vackert och trevligt, men rackarns halt. Och lite småläskigt.

    Yogaboken barnen använder sig av heter "Må bra i förskolan" och är skriven av Ylva Ellneby.

    Ha en skön helg!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *