fbpx

Det verkar som om Sven kom med vintern. Tack Sven, jag har längtat efter snön och ljuset som kommer med den. I dag har vi haft en härlig familjedag och det var så klart givet att bege sig till pulkabacken. Det blev både en tur på förmiddagen och en på eftermiddagen. Där emellan lyxade vi till det och åt mellis i lill-tjejens tält. Det var populärt! Jag passade på att fotografera och fick till ett par riktiga toppenbilder. Tänk så glad man kan bli av ett lyckat foto. Ibland behövs det inte mycket. 🙂 Ja, det är ungefär vad dagen har bjudit på, förutom de sedvanliga träningspassen på morgonen. Nu har operation få ordning på källaren påbörjats. Rensa, städa, ordna osv. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag.

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Hihihi! Här är vi olika! Jag lyckades förhala bort vinteraktiviteter igår, vi var och julbakade hos mamma och pappa. Men nu står lillisen här och hoppar och tjatar om att gå ut….usch….men vad gör man inte för sina barn. 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *