fbpx

I kväll har det varit full aktivitet i pysselrummet i källaren. De första ordtavlorna är klara. Nu är det ”way past bed time” och jag konstaterar att dygnet har för få timmar, eller rättare sagt, jag fyller dygnet med massa saker som gör att de där roliga sakerna får utrymme först på slutet, när jag egentligen borde ligga och sova. Här kommer i alla fall smakprov på två av tavlorna:

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

  1. Jag har suttit med symaskinen på kvällarna denna veckan :-). Men nu har jag fått ihop några julklappar och en julklänning till Alma 🙂

    Och, angående overall. min mamma har kanske fixat en, annars lånar jag jättegärna! jag kan ju komma förbi sockerbruket på en fika/lunch?. Det kan jag ju göra oavsett. hade varit så kul att ses! hör av mig i helgen/början av nästa vecka.

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *