fbpx

Jag har bestämt mig för att ta D-vitamintillskott. Egentligen tycker jag att man bör kunna få i sig tillräckligt med vitaminer via det man äter men här i Norden är det ju ljuset som saknas och det är ju svårt att äta. Efter denna helgen då jag har känt mig så himla hängig så ska jag i alla fall testa och se om jag märker av någon effekt. Jag går redan ut en promenad på lunchen så ofta jag bara kan men mycket mer blir det inte under veckan med ett klassiskt kontorsjobb.

På tal om energi, har ni sett detta då? Det är Malin Nylen som är i farten igen, ”entreprenören med träningsväska” som hon själv kallar sig. Malin är även grundare av B.A.B.Y, ett av Sveriges största kvinnliga träningsnätverk med det underbara budskapet ”True Yourself”. Jag blir så glad, ja lycklig faktiskt, när att jag kan göra något som betyder mycket för någon genom att ”bara” vara mig själv och göra sådant som jag tycker jättemycket om att göra. Det är WIN-WIN i kubik! Detta blev en riktigt vitamininjektion för mig som gav mig massor av energi och motivation att fortsätta mot min dröm, att jobba med hälsa och träning på heltid. Jag kanske inte behöver någon D-vitamin längre?!?

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *