fbpx

Ny termin och nya pass att leda på gymmet. Spännande och samtidigt lite nervöst. Kommer det någon som vill testa? Vad ska de tycka? Håller mitt upplägg? Jajemen! Det kom ett helt gäng på båda passen, flest på Tabatan. Flera sa att de gillade det och upplägget blev klart godkänt trots vissa brister i förberedelserna och några utmaningar på plats. Att vara gruppträningsinstruktör är något av det roligaste jag vet, så mycket energi och så härliga deltagare som ger järnet.

Mina pass under en vecka ser ut som följer:

Måndag:  19.00 Tabata 30 min
                    19.30 Rörlighet 30 min
Detta är en riktigt bra kombo om du frågar mig.

Lördagar: 9.00 Yoga 60 min
                    10.00 Tabata 30 min
Denna kombination är inte fullt lika bra med den ordningen, men det funkar.

Jag känner att denna hösten kommer bli riktigt bra, bring it on!

Löpning i vintras

Förresten,  vet ni vad, jag fick tag på ”Osteopat” Stefan idag och fick en tid redan på onsdag. Jippie!

Flygande hälsningar /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *