fbpx

Just nu är jag lite bitter, bitter för att mina höfter är så känsliga. Efter sommarens regelbundna yoga och styrkepass så tycker jag att de (höfteran alltså) borde klara två stycken mil-rundor utan att kollapsa. Jag har ju inte direkt slitit ut mig med två rundor, jo, det har jag tydligen. Nä, så illa är det kanske inte, med det är störigt med en molande höft och att känna sig så begränsad i vardagens rörelser. Yoga och rörlighetsövningar hjälper, lite, men det går för långsamt. Det är ju dessutom inte första gången detta händer så något vajsing verkar det vara. Jag behöver proffshjälp! I morgon är det jag som ringer osteopaten som coach Emma tipsat mig om. Det lovar jag mig själv dyrt och heligt!

Hoppas ni är friska, pigga och skadefria!

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Nej inga fler kroppsdelar som smärtar nu!
    Sicket mög, som man säger på ren skånska.
    Hoppas att du blir bra snart igen.
    Och du, den där bilden och yogaställningen – den går inte av för hackor inte.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *