fbpx

Tränar ni på semestern? Det verkar vara en snackis så här i sommartid där det finns två läger. Det ena menar att semestern är till för att slappa och göra så lite som möjligt. Sen finns det de som ser semestern som en möjlighet att få till mer träning. Men jag undrar, måste det vara antingen eller? Man kan väl göra både och, träna mer och slappa mer!?! Eftersom jag bestämde mig för att leda fler pass på gymmet denna sommar när jag skulle vara långledig så har jag kirrar träningen. Om jag vill ge mig ut på en löprunda också eller hitta på något annat så finns det utrymme för det men jag ”behöver” inte. Det känns verkligen bra! Det är super-roligt att köra mina egna pass. Yogan är en bra kontrast till tabatan, de kompletterar varandra och ger min kropp precis vad den vill ha. Styrka, smidighet och självförtroende.

Jag vet, kass kvalitet men detta var den bästa bilden jag lyckades få med mobilen…
I morgon blir det bonusträning när jag ska träffa Emma. Jag ger Emma lite av min yoga och hon ger mig av sin löpning. En bra kombo! Vi avslutar med bad, mat och snack och livet och våra drömmar! Men först ska jag hem och sova en stund. Jag är på väg hem från en helmysig konsert med Jill Johnson i Ängelholm. Vilken tjej/kvinna! Så jordnära, rolig och en fantastisk sångerska (med sjukt snygga ben). Hoppas också att träningsvärken från morgonens pass lägger sig, fast det är nog mer sannolikt att den känns lite mer. Den som lever får se… 🙂
Flygande hälsningar/ Nellie

4 svar

  1. Tja….jag har inte haft några tankar direkt om min träning inför sommaren. Visste att det skulle bli svårt att få ihop det med tanke på att jag haft tjejerna nästan hela tiden, men jag ska inte skylla på det. Jag har helt enkelt kommit ur mina rutiner. Nu har jag dock tagit tag i det igen, men det är tungt. Tungt att hitta tillbaka till rutinerna…
    KRAM!

  2. Jag håller igång… Känns nästan som jag får mer tid för träning under semestern när vi båda är hemma! Jag håller ju igång året om så semestern är ingen paus 😉
    Tycker om morgonträning nu på sommaren, då har man det gjort och kan ha annat trevligt under dagen/kvällen!

    Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *