fbpx

Trots att jag har semester har jag idag varit på jobbet, eller rättare sagt jag har haft en arbetsdag men utanför kontoret, typ en ”kick-off” kan man säga. Det var riktigt bra och jag är glad att jag valde att åka dit. I morgon bitti ät det dags för Tabatapass, det blir en bra start på dagen.

Idag tipsar jag om en yoga-app för alla som vill kombinera yoga med löpning. Det är en av mina favoriter bland yoga-appar och den heter  Yoga for runners. Det är kanadensiska Tania som står bakom denna tillsammans med flera appar för yoga. Jag gjorde Post run sequence även om jag inte sprang precis innan men jag kände att jag behövde ge lite extra kärlek till höfterna efter helgens löpning. Idag blir det en kort meditation, klockan är nämligen redan lite för mycket….

Tromtö i eftermiddagssol

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *