fbpx

Ända sedan jag var bara ett par år gammal har jag tillbringat midsommar i Blekinge skärgård, så när som ett par år i tonåren då det fanns andra saker som var mer i intressanta. Denna tradition har tagits upp igen ”på äldre dar” och det är verkligen helt underbart! Denna midsommar är vi på Tromtö utanför Karlskrona men vi har faktiskt fuskat och kört bil hit (istället för att segla).

Dagen har följt ett klassiskt midsommarschema. Lunch med sill, lax, nypotatis och jordgubbar. Därefter blev det lite bad innan dansen kring midsommarstången började. Fika på det och till sist toppades dagen med en god grillad middag i skymningen.
Yogan då? Jodå, jag gjorde åtta solhälsningar efter nattning av lill-tjejen, innan middagen. Det var riktigt skönt på gräset i kvällssolen och jag behövde verkligen pigga upp mig. 

Glad midsommar på er!
Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Blekinge skärgård – det är nåt speciellt!
    Har varit på Tjärö en gång i tiden och skulle gärna vilja återvända.

    Ha en fortsatt skön helg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *