fbpx

Denna eftermiddag har jag fått tillfälle att umgås med Tina lite mer. Vilken härlig inställning denna kvinna har! Det är så kul och roligt att kunna umgås med en ”främmande” person på ett så avslappnat och självklart sätt. Vi känner ju inte varandra sedan tidigare, vi har faktiskt bara träffats en gång innan och det var på Tinas föreläsning som jag skrivit om tidigare. Det helt utan prestige eller krav som vi satte igång att träna ihop denna soliga eftermiddag på Tinas uteplats. Underbart!

Tina hjälpte mig komma igång med Kettlebells och jag fick dessutom prova hennes ”riktiga” klot, sådana man tävlar med. Jag fick känna på ett gäng olika övningar och fick hjälp med tekniken i respektive övning och är nu taggad till tänderna att träna på riktigt med kloten och utmana kroppen med lite mer vikter.  I utbyte fick jag äran att hjälpa Tina igång med yoga. Vi gjorde solhälsning och fokuserade lite extra på stående hund och krigarna.  Vi konstaterade båda två vilken fantastiskt bra kombination det är med yoga och kettelbells. Rörlighet i kombination med styrka, that’s the shit! Eller vad säger du Tina?

Jag och Tina i Stående hund och Krigare B.
Sving it baby! Jag och Tina svingar med kettelbells.

Vi tyckte att detta var en så bra kombination att vi genast började spåna på ett kul event efter sommaren så att fler kan prova på dessa två grenar tillsammans, tillsammans med oss. Vem skulle vilja hänga på?

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

 1. Jag älskar kettlebells och jag gillar yoga så erat event låter som något som absolut skulle falla mig i smaken :).

  Ha ne fortsatt bra helg! Kram Jennifer
  (nu blev jag sugen på att köra ett kettelbell-pass, men jag får hålla mig till tåls till imorgon bitti ;)).

 2. Härlig träning… Vilken kombo 🙂
  Jag har aldrig testat kettlebells, blev inspirerande när jag läste om det inne hos Jennifer (mittlivsomjag)
  Tyvärr har jag lagt ner min yoga, stället jag gick på ändrade tider, tog bort pass, min man har ett nytt skift schema så tyvärr går det inte ihop just nu och ligga ute med pengar där varje månad när man inte är där-Nope!
  Du inspirerar som vanligt 🙂
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *