fbpx

Nu är jag ju ingen man så titeln Kullamannen skulle ju inte passa mig och därför är målet inte att vinna utan att ta mig runt välbehållen (precis som om jag ens haft en chans att komma i närheten av förstaplatsen). Jag hoppas kunna klara den 6 km långa terrängbanan på en timme. Av 116 startande borde jag kunna komma på topp 100 med den tiden. Eftersom jag aldrig sprungit terränglopp tidigare så vet jag egentligen inte riktiga vad jag kan förvänta mig.

Nu sitter vi i bilen upp till Möller (där starten går). Jag känner mig taggad och lite lagom nervös, lite pirrig i magen. Har jag med mig allt? Hoppas jag inte glömt något. Det ser ut att bli bra väderförhållanden, det är ju bra. Jag ogillar när det är för varmt, och blåst är ju aldrig särskilt kul, om man inte har den i ryggen vill säga. Rapport från dagen kommer senare.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *