fbpx

Helgen avslutades med en kort joggingtur för att känna hur höften mådde. Lite bättre faktiskt så det verkar funka med lätt jogg. Det är så klart inte lika effektivt som intervaller men det är bättre än inget. Jag hade dessutom grym träningsvärk efter lördagens yogapass (jo, man kan definitivt få träningsvärk av yoga, det är långt ifrån ”bara” stretching) så en lätt jogg passade rätt bra för att skaka loss musklerna. I går söndag ”bakade” jag dessutom nya raw food kakor (eller ja, en del var faktiskt bara semi-raw food). Det blev vanlijbollar, kaffebollar (semi-raw food) och nötchoklad. Perfekt att ha till eftermiddagsfikat då åtminstone jag behöver en kick för att piggna till.

En kort vecka har just börjat, tack vare en röd dag, förutom den vanlig fredagsledigheten då. Denna fredag bär  det av mot Vadstena SPA, på familjeträff med makens släkt. Det ser jag verkligen fram emot! Idag stod det vila på träningsschemat, men jag fick ett gäng övningar av sjukgymnasten som jag ska göra varje dag, helst morgon+ kväll, så de gjorde jag under kvällen, plus lite till när jag ända var igång. Jag konstaterade att den största tröskeln är att börja för när man väl håller på så kan man lika gärna köra någon övning till, eller hur? Likadant med löpningen, när man väl kommit utanför dörren (eller till och med tagit på sig löparkläderna) så har man redan gjort halva jobbet. Rätt intressant fenomen faktiskt.

Kaffebollar semi-raw food

Flygande hälsningar /Nellie

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *