fbpx

Denna dag har jag gått och suktat efter ”något gott” fast jag har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad jag var sugen på. Glass fick jag för mig ett tag, men jag ville inte ha ”vanlig” glass, jag vet ju att jag brukar tycka att första tuggan är god sen är jag rätt nöjd. Så det blev ingen glass, och inget annat heller för den delen…förrän jag kom hem. Då mixade jag ihop en hallon”glass” på raw food-vis.

Hallon ”glass”

Hallonglass på raw food-vis:

1 mogen avokado
2 dl frysta hallon
1 msk kokospalmsocker


   

Mixa och servera direkt. Mums! Mycket godare än vanlig glass och väl värt att vänta på eftersom jag kunde äta den med så gott samvete. Raw food is the shit! Egentligen bör man just nu koka bären men jag är vaccinerad mot Hepatit så jag körde lite wild and crazy och strutade i det.

På dagens träningsplan stod det styrka + yoga. Jag kände mig så trött och slö så jag var nästan på väg att skippa det (läs: jag kände efter för mycket) men min kära make propsade på och sa det jag egentligen redan visste, att det skulle kännas skönt när jag var klar. Det gjorde det så klart!

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

 1. Jag har inget kokospalmsocker, kan man ta annat?? Okej att det kanske inte blir en äkta "raw-food" då…
  Läste också det om frysta bär, eller ja min mormor sa till mig! Jag är också vaccinerad! Hela familjen som tur är!

  Idag är det vilodag med träning, kan va bra ibland att ha någon som pushar på en…

  Kramar

 2. Oj, tänk om jag kunde vara nöjd efter en tugga, jag är inte ens nöjd efter en daimstrut ;).

  Härligt att du fixade träningen trots trötthet, det är ju som sagt så skönt efteråt!

  Önskar dig en fin fredag! Kram Jennifer

 3. Sv: angående sofforna. De vi hade och som jag har nu är inte Ektorp, det är Ekeskog. De är ungefär 25cm djupare än en Ektorp och det gör rätt mycket.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *