fbpx

Jag fyllde år i söndags, 36 år tydligen, jag fick nämligen räkna efter. Jag är inte mycket för det där med födelsedagar egentligen men jag tycker att det är kul med en ”egen” dag. Jag blev uppvaktad med frukost och presenter på sängen, det är alltid lika mysigt tycker jag, fast frukosten äter jag helst vid köksbordet. Jag fick två kettelbells, precis som jag önskat mig. 🙂

På förmiddagen kom min mamma. Vi packade matsäck och gav oss ut i skogen hela familjen. Det blev en rätt lång runda. Efter fem timmars skogstur med vandring, studerande av får och hästar och picknick så var vi hemma igen, pigga av all frisk luft och solsken men lite trötta i benen. Lilltjejen följde med mormor hem och jag och maken åt en riktigt god middag tillsammans, Tareqs fiskgryta från trädgårdsonsdag. Som grädde på moset kollade vi på en romantisk komedi (ja, jag fick välja filmen) och åt favoritgodiset, sötlakrits och Riesesnkola. Filmen var förutsägbar och kärleksfull, en perfekt söndagsfilm med andra ord.

I går var det dags för första backpasset. Jag var förnuftig och tog det hyfsat lugnt. Hade bestämt mig för 6 intervaller så det blev det, jag var dock tvungen att gå första delen nedför för att hämta andan. På det hela taget kändes det bra i alla fall.

Flygande hälsningar /Nellie

2 svar

 1. Ett stort grattis i efterskott! Hurra!
  Låter som din dag var en lyckad dag 🙂 ibland ser min man också så romantiskt filmer…
  Grymt jobbat med intervallerna, jag har skrivit ner dina träningstips och laddat ner musiken. Så nu återstår det att göra det 🙂 men igår trampade jag ut med cykeln istället…
  Ha en fin dag
  Kram Sandra

 2. Vilken toppendag! Grattis i efterskott! Jag tänker på vad jag gjorde när jag var 36 år. Min pappa var döende i cancer och på min födelsedag fick jag missfall. Ingen rolig tid alltså. Men jag blev gravid ganska fort igen och veckan innan jag fyllde 37 så föddes Vera. Livet kan verkligen vara upp och ner…
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *