fbpx

IKEA har byggt ett nytt varuhus i Älmhult, ett par km utanför stan (eller byn kanske passar bättre). Det gamla står ännu så länge öde mitt i stan men det finns planer för det har jag hört. I det nya varuhuset finns det två nyheter som inte finns i något annat varuhus än så länge.

Det ena är en ny avdelning som heter ”paper shop”, vad tusan kallar man det på svenska? Där finns anteckningsböcker, etiketter och massa saker för kreativ paketinslagning. Jättefint om du frågar en pysseltok som mig. 🙂

Den andra nyheten är att växter och utemöbler har flyttat ut/in i ett växthus som är som en utbyggnad av varuhuset. Det var verkligen härligt med dagsljus där inne och både växterna och möblerna gjorde sig mycket bättre.

Flygande hälsningar /Nellie

8 svar

 1. Ang tidigare inlägg, den kommentaren har jag också fått, jag har bara raderat och ignorerat!!!
  Wow en paper shop vad roligt! (Ibland låter det bättre att inte översätta)Här ska dom flytta en av våra Ikea varuhus… Tänk om vi också kunde få en paper shop!

  Ha en go kväll
  Kram

 2. Jag har läst om den där paper shop och önskat mig dit! Speciellt kul nu när det bara finns just där:) I gbg finns två Ikea-varuhus, ett nära Sandra här ovan och ett nära mig. Det som ligger nära henne har alltid varit min favvo men numera åker vi av praktiska skäl till det närmast oss. Äntligen har de börjat styla det sådär snyggt att man faktiskt blir inspirerad. Och sonen älskar barnavdelningen där med rutchkanan och gungorna och vill aldrig gå hem:)

  Har inga problem att läsa här och undrar vad det är för skum kommentar du fått?
  Önskar dig en skön helg!! Kram!

 3. Hur kommer det sig att du får åka till Älmhult och jobba?
  Jag tycker gott IKEA kunde fått vara kvar inne i självaste Älmhult, tycker det är trist där det ligger nu….

 4. Åh vad roligt att du besökt den nya butiken. Det måste jag oxå göra när jag kommer till Sverige. är väldigt nyfiken på "paper-shoppen"

  KRAM

 5. Men åh – jag önskar verkligen att Malmö-varuhuset kunde få en egen paper shop. Vi behöver en sådan här nere, eller jag behöver en i varje fall 😉

 6. Hoppas dom rappar på lite och öppnar här uppe i stockholm också. Min syster jobbar där och har tagit med sig lite grejer till mig, men jag vill ju ha meeeeeeer 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *