fbpx

Vilken underbar dag jag har haft! Vi tar det från början. Jag vaknade strax innan sju av mig själv, efter nästan nio (!) timmars ostörd sömn (tack vare fantastiska svärföräldrar). Efter en god frukost med Lill-tjejen och hennes farmor och farfar så bar det av till nya gymmet för premiärpass. Det var superkul och jag fick massa positiv feedback, jag höll måttet helt enkelt! Nu återstår det att diskutera närmare vilka pass jag ska ha och när.

När jag kom hem var det dags för lunch och därefter packade jag en badkasse och styrde kosan mot Bjärred. Där väntade Emma på mig. Vi bastade och badade och snackade! Vissa människor ger mig så mycket energi och Emma är definitivt en av dem. Tack Emma för en underbar eftermiddg!

När jag kom hem väntade maken och svärföräldrarna med middag. Ja jag vet, jag har det bra. De hade dessutom lagat ett Jamie Oliver-recept som vi pratat om att testa (lätt utbankad kycklingfilé panerad i polenta), jättegott var det.

Jag skulle tagit en bild på kallbadet men jag glömde helt bort det, kanske för att jag och Emma hade så mycket att prata om. 🙂 Därför blir det ingen bild idag.

Flygande hälsningar /Nellie

4 svar

  1. Lyx. Verklig lyx.
    Det där receptet såg jag när han lagade, var det gott (dum fråga kanske). Däremot tycker jag det ser ut som om han bränner allt kött han steker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *