fbpx

Gårdagens middag blev riktigt lyckad (trots att restaurangen var full med alla hjärtans par) och även i kväll satte jag mig vid dukat bord och blev bjuden på en god middag. Så lyxigt! Nu ligger jag på kökssoffan och vilar mig efter maten (och äter lite smågodis som efterrätt).

Men innan jag slappnar av helt och hållet så ska jag planera ett cirkelträningspass. I morgon lördag kl 10 återupptar jag min karriär som gruppträningsinstruktör. Det var det jag skrev lite kort om igår. Det är dock bara ett provpass vilket betyder att de vill se om jag håller måttet. Egentligen skulle jag gå på passet som deltagare men han som skulle leda passet kan inte och då frågade de om jag kunde tänka mig att göra det. Det är klart att jag kan! Lite pirrigt är det allt, speciellt eftersom det är på ett helt nytt gym med bara okända människor. Jag har dessutom tänkt prova ett nytt upplägg som bygger på mindre cirklar i den stora cirkeln, lite åt super set-hållet, fast med tre övningar, då blir det ett triset. Det betyder att man kör tre olika övningar efter varandra utan vila. Detta gör man tre varv, sen ger man sig på ett nytt triset. På ett pass hinner man med fyra stycken tristet, det blir nog bra (hoppas jag).

Planering av träningspass med ett glas vin.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *