fbpx

Oj vad mycket ny energi jag har efter helgen på Nike Blast i Stockholm! Det är svårt att förklara vad det är om man aldrig varit där. Det är ju träningspass men det är lite som att gå på en massa mini-konsert efter varandra en hel dag, eller rättare sagt två dagar i rad. Olika träningsformer varvat med en och annan föreläsning. Det går verkligen i ett och man blir helt uppfylld av stunden, inspirationen, energin och alla likasinnade människor. Förkylningen höll sig i hyfsat skick så jag kunde träna en hel del pass, om än inte de mest högintensiva varianterna. Nä, för min del blev det mest rörlighetsträning, så skönt för kroppen! Jag har en sådan där skön träningsvärk och kroppen känns förvånansvärt stark. Härligt!

Tack vare att jag inte kunde träna alla pass jag planerat så gick jag på fler föreläsningar än jag brukar, och det var nog meningen att det skulle vara så. Nu ska jag verkligen sticka ut hakan och säga att jag har (äntligen) kommit på var jag vill göra, vad jag brinner för och allt bara faller på plats och det har blivit så tydligt för mig. Detta kommer även innebära något ändrat fokus här på bloggen, eller kanske snarare blir det en mer tydligt fokus.

Hej, jag heter Nellie, jag är livsstilsmentor. Jag visar vägen mot en hållbar hälsa.

Flygande hälsningar /Nellie

6 svar

 1. Men vad härligt att du är nöjd med helgen! Jag själv skulle behöva komma iväg på någon slags "peppningsföreläsning" eller nåt, jag trodde att jag hade koll på livet och vad jag ville syssla med (jag har två stora passioner som hängt med hela livet, har utbildat mig inom det ena och ägnade fritiden åt det andra) men så kom sjukdomen och nu känner jag mig sååå vilsen… Svårt att prata med omgivningen också, de menar väl men är ibland lite väl rädda om mig så det är svårt att bolla något med dem. Spännande att läsa i bloggen om ditt "nya liv":) Kram

 2. Hej Nellie Livsstilsmentor!

  Detta kommer att bli hur bra som helst och jag är så glad över att allt har fallit på plats! Och jag är dessutom extra glad över att jag fick höra ditt härliga bubblande och sprudlande över din helg när vi sågs igår! 🙂

  "Hållbar hälsa" – där har vi nästa buzzword! 😉

  KRAMISAR!!

 3. Vad härligt att du har hittat vad du vill göra, livsstilsmentor, det låter bra det! Jag hänger kvar här och ser med spänning vad som händer 🙂
  Tack för ditt snabba svar om yogan, jag är nog heller ingen yoga tjej men jag gillar det också som komplement till träning för jag vill gärna träna och svettas också, ja så var det det med andning och krigarna, visst är det så att man "mår" olika från pass till pass men just krigaren funkar inte, mim yogalärare sa att jag skulle fundera på vad som stoppar mig, vad jag tänker på??? hmmm…

  Ha en härlig onsdag
  Kram Sandra

 4. Heja dig Nellie! Det kommer bli skitbra. Det dör jag skulle göra idag blev inställt. Snopet värre. Ska inte in förrän om en månad eller ännu längre så nu jäklar. Imorgon ska jag köra igång på riktigt. Kram och kör hårt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *