fbpx

Att inreda sovrum tycker jag är ganska svårt. Det ska gärna vara både mysigt och lugnt, ljust på dagen och mörkt på natten. Ofta har man dessutom kanske bara ett, eller och om man har tur två, sätt att placera sängen i rummet. Det absolut svåraste är sängbord och läslampor. På livet hemma hittade jag exempel på lösningar för båda dessa saker. Det enda jag funderar på är hur man ska få till två lampor från takuttaget…eftersom vi vill ha vars en läslampa vid sängen mannen och jag. Hoppas min bror elektrikern har förslag på detta. 🙂

I dag är dagen efter den stora inflyttningsfesten. Vi hade 26 vuxna, 15 barn (i åldrarna ett par månader till 4 år) och en hund på besök. Shit vilket ös det var!!!  När barnen åkt hem eller stupat i säng avslutade vi kvällen nere i gillestugan med hot shots framför öppen brasa. Det är nostalgi på hör nivå.

Idag har vi städat. Det var klossar och leksaker precis överallt. Och glas. Nu är huset åter i ordning igen. Skönt. Nu ska det slappas resten av kvällen.

Bild: livet hemma

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

 1. wow. härlig bild! Lampan var grym!

  angående yoga så kör jag numera mest till yogaklasser som jag laddat ner på yogadownload.com. men det är mkt för att jag själv inte kan ngt om gravidyoga och behöver hjälp att lägga upp klassen.

  innan körde ja gmkt helt själv och då la jag upp passet lite allt eftersom (gjorde lika dant när jag hade klasser på gerda). Men jag bestämmer alltid ett tema innan. Typ benstyrka, armbalans, flexibilitet, svettigt, rygg… Så kör jag efter det.

  Kram

 2. Så länge ni inte ska ha någon taklampa och beroende på hur takdosan ser ut (att takuttaget som sitter där nu INTE har en gängad M6 centrumkrok) är det busenkelt.

  Om lampan ni ska ha har en vanlig stickpropp:
  http://storel.se/lampdon-2-v-uttag-inf-p-vit/%2525286160248%252B6095138%252529/1895055/ProductInformation.raction

  Om lampan ni ska ha har en lampstickpropp:
  http://storel.se/lamputtag-2-v-2-p-jo-p-vit/%2525286160248%252B6095138%252529/1895023/ProductInformation.raction

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *