fbpx

Bli inte oroliga nu, jag ska inte visa massa bilder på julpyssel och julsaker…. Jag har skrivit tidigare om mitt mål, att komma i mina vanliga byxor tills jag började jobba igen. Det gick sådär, vilket bevisar att min karaktär inte är så bra som man skulle kunna tro. :/ Jag kom typ halvvägs ungefär, men inte hänger jag läpp och tröstar mig med onyttigheter för det. Nej, nu har jag ett nytt mål. 🙂 Jag och min lillebror ska tillsammans gå ner 14 kg till den 22/12, det är om lite mindre än 7 veckor. Nu är jag egentligen inte för att hålla på att väga sig eftersom jag vet att det kan vara rätt missvisande men för oss och i detta fallet är det den bästa mätmetoden.

Vi har båda satt upp en lapp med den vikt vi ska nå på våra badrumsspeglar för att bli påminda lite då och då vårt mål. Det här ska vi klara brorsan!

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

  1. Gött! Jag har oxå ett mål om att bli av med trivselkilon fram till jul. Jag började för några veckor sedan men nu har jag satt gasen i botten och försöker köra stenhårt fram till jul och sen förhoppnigsvis behålla vikten. Det är behålla den som jag tycker är det svåraste. Heja oss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *