fbpx

Brukar ni planera er träning? Eller blir det bara vad det blir? Själv gör jag lite både och, fast jag tycker nog att det blir mer träning när jag har planerat den i förväg. Nu när jag har ett mål så är jag lite bättre på att se till att träningen blir av, lite i alla fall. 🙂 Denna veckan har jag tänkt träna som följer:

Måndag: nada
Tisdag: löpning (med barnvagn)
Onsdag: barnvagnspromenad + styrka
Torsdag: barnvagnspromenad i skogen
Fredag: gruppträning alt. styrka alt. löpning
Lördag: vila
Söndag: löpning

Vad bra, nu har jag ju satt lite press på mig själv också! 🙂

Flygande hälsningar /Nellie

5 svar

 1. Jag har n önskan om att träna minst två gånger i veckan, sen får det bli löpning eller på gymmet, beroende på hur allt annat koordineras med barnens aktiviteter och mannens jobbresor…. Önskar att det egentligen var mer strukturerat.

 2. Jag kan ju med lite stolthet i rösten säga att jag planerar alla mina pass nu för tiden! 🙂 Eller rättare sagt, min syster planerar dem åt mig! Har ju en "personlig tränare"…. 🙂

  Men bra att skriva och säga vad man ska träna till många! Det gör ju jag med och det sätter lite press, men en positiv sådan! Du är duktig tycker jag!!
  KRAM!

 3. Tja jag försöker ju springa två gånger i veckan och få till nån promis då och då. Fast det är nog bra att planera in det.

  Tusen tack för en trevlig eftermiddag! Det var superkul att träffa er. E envisades med att ha på sig en för liten pyjamas när hon gick och la sig. Efter ett tag kom hon på att den kunde vi ju ge till flickan som vi träffade idag (M). 🙂 Ni har gjort intryck, det vill jag lova.

  Kram

 4. Ja, planera kan man ju alltid! 🙂 Men jag hoppas verkligen kunna hålla i flitigheten i alla fall ett par veckor. Vill ju så gärna kunna ha mina fina kläder som passade innan lill-tjejen kom till världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *