fbpx

Jo men visst, nu är jag på gång! 🙂 I morse strax innan kl 8 så var jag ute i skogen. Helt underbart var det dessutom; stilla, höstens första morgonfrost och solen sken. Sen gick väl löpningen inte så värst bra men vad gör väl det!?! Jag önskar er en riktigt bra torsdag!

Flygande hälsningar /Nellie

3 svar

  1. Det ser alldeles magiskt ut! Vilken morgonlöpning!
    Själv hade jag planerat att spring ikväll, men när termommetern visade 5 grader backade jag tillbaka in i huset.
    Kram

  2. Åhh, vad duktig du är!! Ja, nu är du på gång!! 🙂
    Och visst är det väl härligt att springa i skogen?! Din skog ser dock lite ljusare ut än min, antar att lövträd ger den effekten i motsats till barrskog som är rätt mörk. Men det är vackert det med.

    KRAM!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *